OVER ONS

American Base is sinds 1999 gevestigd aan de Twibaksdyk 4 in Bolsward. in een bedrijfspand aan de rand van Bolsward waar voorheen altijd Duiker Transport zat gevestigd.

Ooit begonnen in 1982 op de markt door heel Nederland onder Siep’s Dumpstore met de verkoop van voornamelijk militaire artikelen. Na een aantal jaren de eerste winkel geopend in Den Helder en daarna in 1999 dus in Bolsward.

In deze tijd is de naam Siep’s dumpstore veranderd in American Base, met als reden dat we de naam ontgroeid waren en allang niet meer alleen 2de hands leger artikelen verkopen, maar steeds meer outdoor en kampeerartikelen.

Tegenwoordig is American Base een begrip in Bolsward op het gebied van outdoor, wandelschoenen, militaire artikelen en kampeerartikelen. daarnaast ook nog een  ruime collectie in werkkleding en schoenen, vrijetijdskleding, jeans en darts.

Jarenlang was er voor de winkel in Bolsward een originele Mig-21 straaljager te vinden.

Helaas is deze tegenwoordig niet meer aanwezig. In 2014 werd er besloten om de winkel in Den Helder te sluiten en de winkel in Bolsward uit te breiden tot de huidige 1000M2 winkeloppervlakte en de verschillende artikel groepen verder uit te breiden. Op markten en braderieën waar we ooit zijn begonnen zijn we tegenwoordig nog steeds te vinden.

Scroll naar boven