VERZENDING & BETALINGEN

Voor bestellingen tot 50,– euro rekenen wij 4,95 verzendkosten.
Vanaf 50,– euro word je bestelling gratis verzonden binnen Nederland.
Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten 7,95 per bestelling.

Bezorging en afhalen

Alle artikelen online waar voorraadaantallen bij vermeld staan, hebben we ook echt op voorraad in de winkel en kunnen we snel leveren.
We hebben een realtime voorraadkoppeling tussen de winkelvoorraad en de webshop, waardoor de voorraadaantallen gelijk bijgewerkt worden als een artikel verkocht is.

Al onze verzendingen gaan via PostNL. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging dan kun je de eerstvolgende werkdag het pakket ophalen bij een pakketpunt van PostNL. Zodra het pakket bij ons verzonden is krijg je via de mail een track & trace nummer, waarmee je het pakket kan volgen. Door grote drukte bij Postnl kan je pakket langer dan gebruikelijk onderweg zijn. Bij bestelingen uit Bolsward en omgeving kan het zijn dat we de bestelling zelf bezorgen. We nemen dan even contact met u op.

Bij het afrekenen kunt u ook de optie afhalen uit de winkel kiezen. We sturen een mail, zodra u bestelling klaarligt voor afhalen.

Betalingen

Al onze prijzen op de webshop zijn in Euros en Inclusief Btw. Je kunt bij ons makkelijk betalen met iDeal, paypal, apple pay en met Creditcard. Onze betalingen lopen via Mollie B.V. Je zult dan ook in het betalingsscherm SGT Mollie Payments zien staan.

Bestellingen die voor 17:00 zijn betaald via de webshop op een winkeldag gaan dezelfde dag nog op de post. Na 17:00 word de bestelling de eerstvolgende winkeldag verzonden.
Bestellingen na Zaterdag 17:00 worden op Dinsdag verzonden.

Hoe werkt Afhalen bij de winkel

We hebben de optie afhalen in de winkel als optie staan in het afrekenscherm.

Afhalen kan op onze reguliere openingstijden. Zodra de bestelling klaar ligt voor afhalen nemen we contact op per mail. Als uw geen  e-mail heeft gekregen is de bestelling nog niet verwerkt.

Voor het afhalen kunt uw zich bij het afhaalpunt melden voorin de winkel.

 

 

Scroll naar boven