RETOUREN & ANULEREN

Als je na de betaling van je bestelling alsnog je bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op door de orderbevestiging te beantwoorden die je via het opgegeven emailadres hebt ontvangen.  Je kunt een bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet aan je is verzonden. Het betaalde bedrag word zo snel mogelijk naar je overgemaakt.

Als de zending  al bij Post.nl is aangeleverd is annulering niet meer mogelijk en zul je de artikelen na binnenkomst zelf terug moeten sturen. Je kan de zending ook weigeren bij aankomst, dan wordt er automatisch 7,50 ingehouden op het terug te betalen bedrag voor de retourzending naar onze winkel.

Als een pakket bij ons "retour afzender" komt door foutieve en/of onvolledige adresgegevens of het pakket niet afgehaald wordt binnen een week bij een Postnl punt dan verrekenen wij 7,50 verzend- en verwerkingskosten met het terug te betalen bedrag.

Mocht het zo zijn dat u een product om wat voor reden dan ook wilt terugsturen dan heb je 4 weken de tijd vanaf binnenkomst om het product terug te sturen vanaf de de dag dat je de artikelen hebt binnen gekregen, vul dan het bijgevoegde retour formulier in. Na 4 weken kan de koop wettelijk niet meer ongedaan maken.

Wil je producten terugsturen dan kun je hier een retour formulier  invullen.

Dit formulier graag volledig invullen om misverstanden te voorkomen. Van dit formulier wordt een kopie ook naar jou e-mail adres opgestuurd. Graag de pakbon bij de doos indoen die bij de levering in het pakket zit. Heb je deze niet meer, dan mag je ook het retourformulier uitprinten en in de doos doen.

Dit pakket stuur je op naar.
American Base ovv webshop
Twibaksdyk 4
8701 PP Bolsward

Tip: Je kan makkelijk een retourlabel voor € 5,95 (Nederland) aanmaken via de track&trace mail die je hebt gekregen van Postnl. (Belgie € 10,95, Duitsland € 11,50)

Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten die  beschadigd of verloren gaan door ondeugdelijke verpakking. De verzender is altijd aansprakelijk bij schade of zoek geraakte pakketten.

Als je een artikel wilt ruilen voor iets anders of een andere maat dan kunt je dit aangeven op het retour formulier, dan sturen we kosteloos het vervangende artikel op. Wil je het geld terug gestort hebben op je bankrekening dan kun je dit aangeven op het formulier. Stuur je  alle artikelen retour van de bestelling dan krijg je het volledige bedrag retour inclusief verzendkosten.
Houd je een deel van de bestelling dan krijg je de verzendkosten niet retour. Kom je door het terugsturen van een deel van de bestelling onder de 50,–, dan wordt er de 4,95 verzendkosten verrekend met het te ontvangen bedrag. De terugstuur kosten naar onze winkel zijn altijd voor kosten van de koper, behalve als het onze fout is natuurlijk.

Wij controleren de artikelen voor verzending altijd, maar mocht er iets niet kloppen neem dan altijd even contact met ons op voor je de artikelen terugstuurt. Mist er wat van je bestelling of heb je het verkeerde artikel gekregen, laat het dan even zo snel mogelijk weten via het contactformulier. Afhankelijk van wat er mis is gegaan lossen we het zo snel mogelijk. We sturen je dan even en retourlabel voor terugzending.

Voor je de artikelen retour stuurt Let dan wel even op het volgende.

  • Vul het retourformulier volledig in.
  • De artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • Alle kaartjes moeten nog aan het artikel bevestigd zitten. Als ze in de weg zitten bij het passen mogen ze natuurlijk verwijderd worden.
  • Alle artikelen moeten nog in een onbeschadigde/originele verpakking zitten.
  • Pak het artikel dan ook niet verder uit dan nodig is om het artikel te bekijken.
  • Pakketten dienen voldoende gefrankeerd naar ons opgestuurd te worden.
  • Onvoldoende gefrankeerde zendingen waar kosten uit voortvloeien zullen verrekend worden met het terug te storten bedrag.
  • Bij twijfel over bovengenoemde regels kun je altijd eerst even contact met ons opnemen om onnodige verzendkosten te voorkomen.
  • Zodra we de artikelen binnen hebben en aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen, zullen we het te uitbetalen bedrag zo snel mogelijk overstorten (uiterlijk 7 werkdagen)
Scroll naar boven