Retouren / Annuleren

Als je na de betaling van je bestelling alsnog bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk via het contactformulier contact met ons op.
Vermeld dan altijd je ordernummer en klantnummer.
Je kunt een bestelling annuleren zolang deze nog niet aan je is verzonden. Dit is kosteloos en het betaalde bedrag word zo snel mogelijk naar je overgemaakt.

Als de zending  al bij Post.nl is aangeleverd is annulering niet meer mogelijk en zul je de artikelen na binnenkomst zelf terug moeten sturen. Je kan de zending ook weigeren bij aankomst, dan wordt er automatisch 6,95 ingehouden op het terug te betalen bedrag voor de retourzending naar onze winkel.

Mocht het zo zijn dat u een product om wat voor reden dan ook wilt terugsturen dan heb je 4 weken de tijd (zichttermijn) om het product terug te sturen vanaf de de dag dat je de artikelen hebt binnen gekregen, vul dan het bijgevoegde retourformulier in. Na 4 weken kan de koop wettelijk niet meer ongedaan maken. Neem in deze gevallen wel even contact met ons op, bij sommige producten kunnen we uitzonderingen maken.

wil je producten terugsturen dan kun je hier een retourformulier  printen of downloaden.

Dit formulier graag volledig invullen om misverstanden te voorkomen.
dit formulier bij de doos in doen samen met de producten die retour gaan.

Dit pakket stuur je op naar.
American Base ovv internet
Twibaksdyk 4
8701 PP Bolsward

Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten die  beschadigd of verloren gaan door ondeugdelijke verpakking.

Als je een artikel wilt ruilen voor iets anders of een andere maat dan kunt je dit aangeven op het retourformulier, dan sturen we kosteloos het vervangende artikel op.
Wil je het geld terug gestort hebben op je bankrekening dan kun je dit aangeven op het formulier. Stuur je  alle artikelen retour van de bestelling dan krijg je het volledige bedrag retour inclusief verzendkosten.
Houd je een deel van de bestelling dan krijg je de verzendkosten niet retour. Kom je door het terugsturen van een deel van de bestelling onder de 50,–, dan wordt er de 3,95 verzendkosten verrekend met het te ontvangen bedrag.
de terugstuur kosten naar onze winkel zijn altijd voor kosten van de koper, behalve als het onze fout is natuurlijk.

Wij controleren de artikelen voor verzending altijd, maar mocht er iets niet kloppen neem dan altijd even contact met ons op voor je de artikelen terugstuurt. Mist er wat van je bestelling of heb je het verkeerde artikel gekregen, laat het dan even zo snel mogelijk weten via het contactformulier.
afhankelijk van wat er mis is gegaan lossen we het zo snel mogelijk. Eventuele verzendkosten worden door ons natuurlijk vergoed.

Voor je de artikelen retour stuurt Let dan wel even op het volgende.

  • Vul het retourformulier volledig in.
  • De artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • Alle kaartjes moeten nog aan het artikel bevestigd zitten. Als ze in de weg zitten bij het passen mogen ze natuurlijk verwijderd worden.
  • Alle artikelen moeten nog in een onbeschadigde/originele verpakking zitten.
  • Pak het artikel dan ook niet verder uit dan nodig is om het artikel te bekijken.
  • Pakketten dienen voldoende gefrankeerd naar ons opgestuurd te worden.
  • Onvoldoende gefrankeerde zendingen waar kosten uit voortvloeien zullen verrekend worden met het terug te storten bedrag.
  • Bij twijfel over bovengenoemde regels kun je altijd eerst even contact met ons opnemen om onnodige verzendkosten te voorkomen.
  • Zodra we de artikelen binnen hebben en aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen, zullen we het te uitbetalen bedrag zo snel mogelijk overstorten (uiterlijk 7 werkdagen)